Слойки готуються максимально просто, але нехай вас не лякає наявність свинини з яблуком у рецепті, адже на час це ніяк не вплине. Однак це може стати одним із найулюбленіших ваших поєднань – досить ніжне, кисло-солодке та з приємними нотками спецій.

Рецепт такої смачної випічки підказав Євген Клопотенко із шоу "МастерШеф". На приготування в духовці піде всього 20 хвилин, а процеси не відрізняються сильною складністю. Кулінар порадив, що цю випічку можна взяти із собою на роботу чи дати дітям до школи замість бутербродів.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

Інгредієнти:

  • 200 г свиняча вирізка
  • 500 г листкове тісто
  • 1 шт. яблуко (кисле)
  • 5 г вершкове масло
  • 1 шт. яєчний жовток
  • За смаком чебрець
  • За смаком сіль

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще
  1. Яблуко помийте, почистіть та наріжте дрібними кубиками. Вирізку свинячу також порубайте дуже дрібно, посоліть до смаку. Змішайте м'ясо з яблуками та чебрецем.
  2. Тісто розморозьте, розкотіть і наріжте невеликими прямокутниками. Викладіть начинку на прямокутники, закрийте тісто начинку і змастіть жовтком.
  3. Слойки викладете на змащений маслом пергамент. Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.

Раніше ми писали про те, що спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете

Як повідомляв Знай.ua, кабачки з медом та часником змусять забути про всі проблеми: унікальний рецепт, який ви більше ніде не знайдете

Також портал Знай.ua писав, що ідеальний рецепт маринаду до шашлику, щоби слини бігли без зупинки: Клопотенко так не вміє