Кулінари особливо сильно люблять тефтелі, тому що це дуже проста страва у приготуванні, але в той же час смачна. Їх можна робити не лише з м'яса, а також із овочів.

За цим рецептом у тефтелі, окрім овочів, додають ще гриби. Вони надають особливий аромат, смак та соковитість. Їсти їх можна у будь-який час дня, адже вони легкі та не відрізняються високою калорійністю.

Гречана каша з грибами, фото: кадр з відео

Інгредієнти:

  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Капуста білокачанна 200 г
  • Печериці 100 г
  • Манна крупа 150 г
  • Масло вершкове 40 г
  • Олія соняшникова 40 мл
  • Яйця 2 шт.
  • Борошно пшеничне 20 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще
  1. Картоплю та моркву очистіть, помийте та наріжте шматками. Капусту наріжте квадратиками, гриби розріжте навпіл. Складіть все в каструлю, додайте вершкове масло, 125 мл води, посоліть і загасіть до м'якості овочів (приблизно 15 хвилин).
  2. Готові овочі перебийте блендером, додайте яйця, манку, перець та розмішайте в однорідну масу. Сформуйте з неї невеликі кульки і запануйте в борошні.
  3. Розігрійте сковороду з маслом і обсмажте в ньому тефтелі з двох боків до рум'яної скоринки.

Раніше ми писали про те, що домашній квас із черствого хліба від Клопотенка: ідеальний варіант, щоб вгамувати спрагу

Як повідомляв Знай.ua, спробуйте не варити яйця, а запекти просто в шкаралупі: дієтичний рецепт з курячим філе, про який ви не забудете

Також портал Знай.ua писав, що сезон відкритий: корисний салат із кульбаб, який допоможе зарядитися вітамінами навесні