Зараз господині активно готують салати з першої весняної зелені, але її також можна використовувати для випічки. З таким інгредієнтом виходить ароматне та дуже смачне закусочне печиво.
На всі процеси приготування піде дуже мало часу, а на випікання в духовці приблизно 15 хвилин. Рецепт теж не відрізняється особливою складністю, тому з ним впорається кожна господиня, а як приготувати печиво, підказали у виданні shuba.
Інгредієнти:
- Борошно 2 склянки
- Розпушувач 2 ч. л.
- Сода харчова 1/2 ч. л.
- Сіль 1/2 ч. л.
- Масло вершкове 82% 8 ст. л.
- Сир чеддер 1 стакан
- Бекон, слайси 8 шт.
- Зелена цибуля, пучок 1 шт.
- Знежирені вершки 1 склянка
Як приготувати рецепт:
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Швидко засмажте бекон на сухій сковороді до готовності. Наріжте його дрібними кубиками. У великій мисці змішайте борошно, бекон, дрібно нарізану зелену цибулю, тертий сир, сіль, соду та розпушувач.
Холодне вершкове масло натріть на великій тертці. Додайте його в борошняну суміш. Влийте у тісто вершки і швидко перемішайте лопаткою. Почніть вимішувати тісто руками, доки воно не перестане прилипати до рук.
Розкотіть тісто на присипаній борошном поверхні в рівний пласт. Згорніть пласт удвічі і знову почніть. Повторіть 8-10 разів. Востаннє розкотіть тісто і виріжте печиво за допомогою форм або склянки. Викладіть печиво на застелений пергаментним папером лист і поставте в розігріту на 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Нагадаємо, незвичайні рибні кекси, які підкорять усіх гостей: 20 хвилин у духовці та страва готова
Раніше ми писали, дивовижний пиріг із зефіром у духовці: порадуйте близьких смакота до чаю