Навесні можна сповна насолодитися свіжою зеленню та овочами, тому не варто втрачати час. Саме з редиски готують не тільки корисні салати, але й цікавіші закуски. Одна з них – смажені та гострі слайси з перцем чилі.

Свіжа редиска має дуже незвичайний смак, який багато хто недооцінює, але в поєднанні з лимоном і перцем чилі - це найвища гастрономічна насолода. Готується дуже просто – всього 4 процеси, з якими точно все впораються, а подавати таку закуску можна з рисом, картоплею.

редис, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • Редиска 500 гр
  • Вершкове масло 100 г
  • Перець чилі пластівцями 1 ст. ложка
  • Лимон 1/2 штуки
  • Сіль за смаком
  • Зелена цибуля

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Більше жодної дистанційки: Міносвіти хоче повернути всіх за парти

Поповнити картку стане складніше: українцям обмежать банківські операції

Одним по 500 грн, а іншим – 1500 грн: пенсії можуть помітно змінитись

На роботу з 65 років: що буде з пенсійним віком

Показати ще
  1. Редиску промийте у воді, зрізаючи хвостики та коріння з неї. Наріжте половинками чи четвертинками.
  2. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію разом із перцем чилі. Додайте редиску і, часто помішуючи, обсмажте за 10-15 хвилин.
  3. З лимона вичавте сік і влийте в сковороду. Збільшіть вогонь до максимального та зніміть з вогню, коли рідина закипить.
  4. Посоліть смажену редиску, посипте рубаною цибулею і подавайте до столу.

Раніше ми писали про те, як приготувати алкогольний молочний коктейль зі спеціями лише за пару хвилин: напій з дитинства, але пити можна лише дорослим

Як повідомляв Знай.ua, після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими за матчі

Також портал Знай.ua писав, як приготувати незвичайні мариновані яйця у буряковому соку всього за 30 хвилин: яскравий колір та смак точно здивують гостей