Кекси можна зробити з будь-якими начинками, зокрема солоними. З рибою, наприклад. Таку страву можна подавати навіть на свята, при цьому рецепт неймовірно простий, тому з ним впорається навіть недосвідчена господиня.

За цим рецептом кекси виходять повітряними, ароматними та дуже смачними. На порталі "Сенсація" розповіли господиням, як їх приготувати. Процеси найпростіші, а випікання в духовці займе всього 20 хвилин.

Рибні кекси, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт
  • Сметана - 150 гр
  • Твердий сир - 100 г
  • Борошно - 150 г
  • Дрібно порізаний кріп – 2 ст.
  • Сіль, спеції – до смаку
  • Філе будь-якої риби

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще
  1. Увімкніть духовку на 180 градусів. В окремій мисці злегка збийте вилкою яйця. Вмішайте туди сметану, кріп, натертий на дрібній тертці сир і сіль за смаком, орієнтуючись на солоність риби. Масу, що вийшла, ретельно перемішайте.
  2. Філе риби наріжте маленькими кубиками та засипте в миску. І знову все ретельно перемішайте. У миску просійте борошно. Додайте розпушувач і почніть вимішувати тісто. Це триватиме 5-6 хвилин.
  3. Тісто перекладаємо в змащену олією форму. Вона має бути заповнена десь на 1/3. Ставимо у вже розігріту духовку. Час приготування – 20-30 хвилин.

Раніше ми писали про те, що морквяні чіпси з пікантним соусом: корисна закуска, яка "переплюне" фастфуд і снеки

Як повідомляв Знай.ua, неймовірно соковиті котлети з філе стегна від зірки "МастерШеф": простий рецепт до улюбленої пюрешки

Також портал Знай.ua писав, що забудьте про пюре та по-селянськи: ця картопля переплюне будь-який гарнір на вашому столі, таємний рецепт господинь