Котлети з індички - смачна і проста страва, яка вимагає трохи часу на приготування. Рецептом котлет із індички поділився Вова Ярославський, зірка кулінарного шоу "МайстерШеф".

"Цей рецепт, і ще дещо готував для вас у лютому! Життя триває, ви питаєте прості рецепти - я скоро почну записувати нові, треба трохи часу", - пообіцяв Ярославський.

Володимир Ярославський, фото: Instagram

Що знадобиться:

  • 800 грамів філе індичого стегна,
  • 90 грамів хліба білого,
  • 50 грамів вершків чи молока,
  • 120 грамів цибулі ріпчастої,
  • одне яйце,
  • сіль перець,
  • борошно на підпил,
  • олія для смаження.

Індюшатина, м'ясо, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Показати ще

Як готувати:

  • Цибулю очистити, нарізати, підсмажити на слабкому вогні до легкої рум'яності.
  • Смажену цибулю, порізану шматочками м'якоть білого хліба залити вершками чи молоком. Зняти шкірку з індички, порізати шматочками, пропустити через дрібні ґрати.
  • Пропустити через м'ясорубку хліб із цибулею, перемішати фарш і ще раз пропустити крізь дрібні ґрати.
  • Додати сіль, чорний перець, яйце і добре вимішати. Сформувати котлети, обваляти їх у борошні, обсмажити з обох боків.
  • Поставити доходити до готовності до духовки на 5-7 хвилин при 180 градусах.

Такі котлети найкраще смакуватимуть разом із картопляним пюре та солоними огірками, радить кулінар.

Нагадаємо про смачний пиріг з ковбасою та вареним яйцем: побалуйте себе після посту "забороненою".

Раніше ми повідомляли про алкогольний молочний коктейль зі спеціями лише за пару хвилин: напій із дитинства, але пити можна лише дорослим.