Котлети з індички - смачна і проста страва, яка вимагає трохи часу на приготування. Рецептом котлет із індички поділився Вова Ярославський, зірка кулінарного шоу "МайстерШеф".
"Цей рецепт, і ще дещо готував для вас у лютому! Життя триває, ви питаєте прості рецепти - я скоро почну записувати нові, треба трохи часу", - пообіцяв Ярославський.
Що знадобиться:
- 800 грамів філе індичого стегна,
- 90 грамів хліба білого,
- 50 грамів вершків чи молока,
- 120 грамів цибулі ріпчастої,
- одне яйце,
- сіль перець,
- борошно на підпил,
- олія для смаження.
Низку українців змусять повернути державі соцвиплати: кого це торкнеться
Кого заберуть в армію у січні 2026 року: повний список категорій
ПФУ спише частину коштів: у пенсіонерів заберуть 30% виплати
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Як готувати:
- Цибулю очистити, нарізати, підсмажити на слабкому вогні до легкої рум'яності.
- Смажену цибулю, порізану шматочками м'якоть білого хліба залити вершками чи молоком. Зняти шкірку з індички, порізати шматочками, пропустити через дрібні ґрати.
- Пропустити через м'ясорубку хліб із цибулею, перемішати фарш і ще раз пропустити крізь дрібні ґрати.
- Додати сіль, чорний перець, яйце і добре вимішати. Сформувати котлети, обваляти їх у борошні, обсмажити з обох боків.
- Поставити доходити до готовності до духовки на 5-7 хвилин при 180 градусах.
Такі котлети найкраще смакуватимуть разом із картопляним пюре та солоними огірками, радить кулінар.
Нагадаємо про смачний пиріг з ковбасою та вареним яйцем: побалуйте себе після посту "забороненою".
Раніше ми повідомляли про алкогольний молочний коктейль зі спеціями лише за пару хвилин: напій із дитинства, але пити можна лише дорослим.