Домашнє морозиво можна приготувати з різними смаками. Одні воліють заморожений лід із фруктами чи ягодами, інші звичайний пломбір чи шоколадне. Але одне залишається незмінним - такий десерт набагато корисніший, ніж те, що продають у супермаркетах.

Ви знаєте, з чого приготовлене морозиво та контролюєте всі процеси, а отже такими ласощами можна спокійно пригощати дітей. Якщо вам набридли стандартні смаки, спробуйте морозиво з авокадо. Для приготування потрібно всього три продукти, а рецепт максимально простий. Поділилися їм у Telegram-каналі "Ленивий кухар: Рецепти".

Авокадо, фото marieclaire

Інгредієнти:

  • Вершки 33-35% – 500 мл.
  • Згущене молоко – 120 мл.
  • Авокадо – 2 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Продаж авто загонить у мінус: українців приголомшили новими вимогами - не зглянуться навіть на старі авто

Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів

Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри

На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація

Показати ще
  1. Дістаємо м'якуш авокадо, забиваємо блендером до кремоподібної консистенції, далі збиваємо холодні жирні вершки до густого стану.
  2. Додаємо згущене молоко, авокадо крем і добре перемішуємо, накриваємо плівкою, і прибираємо в морозилку на кілька годин.

Невелика рекомендація: перед вживанням краще дати десерту постояти приблизно 30 хвилин, щоб текстура була м'якшою та ніжнішою. Подавати можна у блюдці або ріжку, прикрасити ягодами або тим, чого душа забажає.

Морозиво з авокадо, кадр з відео

Раніше ми писали про те, що після цього ви точно полюбите березовий сік, адже пили його неправильно: 3 способи зробити напій смачнішими матчі

Як повідомляв Знай.ua, пісна аджика з волоськими горіхами за 10 хвилин: швидкі ласощі з пікантним смаком

Також портал Знай.ua писав, що хрумкі та ароматні булочки за 20 хвилин: яблуко та кориця - ідеальне поєднання