Вважається, що вживати супи корисно, адже вони позитивно впливають на функціонування травної системи.

Втім, не все так просто, як здається, адже деякі супи неможливо назвати здоровою їжею і вони можуть нашкодити організму. Який вважається найшкідливішим, повідомляє інформаційний портал glamour.

Дієтологи підкреслюють, що далеко не всі супи можна вважати здоровою їжею і вони можуть завдати значної шкоди організму, особливо при регулярному споживанні.

Солянка. Фото: скрін youtube

За словами фахівців, найшкідливішим серед супів вважається солянка, адже вона готується з кількох видів м'яса, а також копченостей та солоних огірків. Це лише мала частина всіх інгредієнтів, але їх вже достатньо, щоб внести цей суп в перелік найбільш калорійних страв.

Популярні новини зараз

Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому

Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше

Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять

Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум

Показати ще

Солянка. Фото: скрін youtube

Звичайно, повністю відмовлятися від солянки не варто, але важливо не зловживати блюдом. Максимально обережно до цього супу слід ставитися людям, які страждають від захворювань серцево-судинної системи, адже для них страва становить серйозну небезпеку.

Матеріали новинного характеру не можуть вважатися призначенням лікаря і прирівнюватися до них. Перед прийняттям рішення обов'язково проконсультуйтеся з лікарем і зверніться до фахівця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, одного "прекрасного" дня можна не розігнутися: названі звички, які негативно впливають на здоров'я спини.

Також наш портал інформував, чи можна пити каву при гіпертонії та як кофеїн покращує здоров'я: проблеми з серцем – не про вас.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, про які харчові звички краще забути після 50, щоб залишатися здоровим: сніданок краще не пропускати.