Деякі смаколики з дитинства залишаються в нашому серці на багато років, хоча по суті більшість з них найпростіші і нічим не примітні. Одне з них – класичне пісочне печиво "Ромашка".

Таке печиво ідеально підійде до чаю чи кави, а сподобається всім членам родини. Але найбільша перевага цього смаколику у тому, що на його приготування потрібно витратити всього 15 хвилин, а на випікання ще 15. Джем можна використовувати абсолютно будь-який, головне, щоб він був густим.

Печиво "Ромашка", balthazar

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 500 г
  • Маргарин 300 гр
  • Цукор 200 г
  • Сіль за смаком
  • Сода харчова 1 ч. л.
  • Ванілін за смаком
  • Яйце куряче, велике 2 шт.
  • Джем 100 г

Процес приготування, покроковий рецепт:

  1. У глибоку миску покладіть розм'якшений маргарин, цукор, ванілін та сіль. Розітріть за допомогою віночка. Додайте яйця і збийте віночком до пухкої білої маси.
  2. Просійте в миску борошно та соду, добре перемішайте. Наповніть тестом кондитерський мішок із насадкою зірочка.
  3. Відсадіть печиво на лист пергаментного паперу деко на відстані один від одного. У центр кожного печива покладіть джем. Поставте печиво у розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Раніше ми писали про те, як приготувати шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.

Як повідомляв Знай.ua, якщо немає хліба, магазин закритий, а м'ясо холоне: простий рецепт лаваша, який приготує кожен

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що забудете про стандартний омлет та яєчню: ідея для сніданку – простий пиріг із черствого хліба