Часто буває, що хліб купили, а з'їсти його не встигли. Але не поспішайте його викидати, адже із черствими шматочками можна приготувати неймовірних пиріг, який легко замінить стандартний омлет на сніданок.

Процеси приготування такого пирога дуже прості, а найголовніше - це хороша можливість переробити залишки продуктів. Можна додавати улюблені продукти, а не зупинятись на базових. Пиріг стане чудовим варіантом для сніданку.

Сніданок, фото aif

Інгредієнти:

  • Черствий хліб 160 г
  • Зелень 250 г
  • Яйця 3 шт.
  • Молоко 150 мл
  • Шинка 100 г
  • Моцарела 100 гр
  • Пармезан тертий 50 г
  • Сіль та перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова 30 мл

Як приготувати, покроковий рецепт:

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Наріжте черствий хліб кубиками приблизно 2 сантиметри. У мисці збийте яйця з молоком і додайте кубики хліба.

Подрібнену зелень всипте в миску з хлібом разом із нарізаною кубиками шинкою і тертим пармезаном. Приправте перцем та сіллю та перемішайте всі інгредієнти.

Перекладіть суміш у змащену олією форму для випікання діаметром 22 см, добре утрамбуйте і посипте кубиками моцарелли. Випікати пиріг при 180°С близько 40 хвилин. Вийміть із духовки і дайте охолонути перед подачею на стіл.

Раніше ми писали про те, як приготувати солоний "Наполеон" із сардиною: знахідка для святкового столу

Як повідомляв Знай.ua, шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.

Також портал Знай.ua писав, що пишні пончики без зайвої олії: невигадливий рецепт, який оцінять господині