Часто буває, що хліб купили, а з'їсти його не встигли. Але не поспішайте його викидати, адже із черствими шматочками можна приготувати неймовірних пиріг, який легко замінить стандартний омлет на сніданок.
Процеси приготування такого пирога дуже прості, а найголовніше - це хороша можливість переробити залишки продуктів. Можна додавати улюблені продукти, а не зупинятись на базових. Пиріг стане чудовим варіантом для сніданку.
Інгредієнти:
- Черствий хліб 160 г
- Зелень 250 г
- Яйця 3 шт.
- Молоко 150 мл
- Шинка 100 г
- Моцарела 100 гр
- Пармезан тертий 50 г
- Сіль та перець чорний мелений за смаком
- Олія соняшникова 30 мл
Як приготувати, покроковий рецепт:
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Наріжте черствий хліб кубиками приблизно 2 сантиметри. У мисці збийте яйця з молоком і додайте кубики хліба.
Подрібнену зелень всипте в миску з хлібом разом із нарізаною кубиками шинкою і тертим пармезаном. Приправте перцем та сіллю та перемішайте всі інгредієнти.
Перекладіть суміш у змащену олією форму для випікання діаметром 22 см, добре утрамбуйте і посипте кубиками моцарелли. Випікати пиріг при 180°С близько 40 хвилин. Вийміть із духовки і дайте охолонути перед подачею на стіл.
Раніше ми писали про те, як приготувати солоний "Наполеон" із сардиною: знахідка для святкового столу
Як повідомляв Знай.ua, шоколадний пиріг без яєць і молока, який можна їсти в піст: нагадує брауні та ідеально підійде до чаю.
Також портал Знай.ua писав, що пишні пончики без зайвої олії: невигадливий рецепт, який оцінять господині