Щоб пельмені вийшли ще смачнішими, ніж зазвичай, й усі за столом просили добавки, при їх приготуванні варто вдатися до маленьких хитрощів.
Передусім прислухайтеся й до найпростіших порад, яких слід дотримуватися при приготуванні цієї страви. Зокрема, зверніть увагу на те, щоб м'ясо для них було свіжим. Найкраще, якщо воно буде охолодженим, а не розмороженим.
За словами кухарів найсмачніший фарш виходить із суміші яловичини та жирної свинини. А любителям курки в начинку варто додавати м'якуш курячих стегон.
Для того, щоб пельмені вийшли надзвичайно соковитими, кухарі радять додати до фаршу цибулю. Вони рекомендують додавати її у великих кількостях - а саме приблизно 30% від загальної маси.
Зима буде непростою: у "Нафтогазі" розповіли, скільки доведеться платити за газ
По 4000 гривень щомісяця: хто з українців отримає додаткову фінансову підтримку
В Україні пенсіонерам роздають по 600 гривень: як забрати заслужені гроші
Гороскоп на тиждень з 29 травня по 4 червня для всіх знаків Зодіаку: розставання у Близнюків та Львів, повернення колишніх у Водоліїв
Два головні секрети для приготування смачних пельменів:
- Додайте у фарш та тісто цукор. На 4 склянки борошна достатньо однієї чайної ложки цукрового піску. Така ж кількість знадобиться і на кілограм фаршу.
- Не кладіть в пельмені часник. Після заморозки, що супроводжується наступним варінням, у м'яса з'являється неприємний присмак, який псує смак пельменів.
Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат
Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму
Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі