Щоб пельмені вийшли ще смачнішими, ніж зазвичай, й усі за столом просили добавки, при їх приготуванні варто вдатися до маленьких хитрощів.
Передусім прислухайтеся й до найпростіших порад, яких слід дотримуватися при приготуванні цієї страви. Зокрема, зверніть увагу на те, щоб м'ясо для них було свіжим. Найкраще, якщо воно буде охолодженим, а не розмороженим.
За словами кухарів найсмачніший фарш виходить із суміші яловичини та жирної свинини. А любителям курки в начинку варто додавати м'якуш курячих стегон.
Для того, щоб пельмені вийшли надзвичайно соковитими, кухарі радять додати до фаршу цибулю. Вони рекомендують додавати її у великих кількостях - а саме приблизно 30% від загальної маси.
У ТЦК ходитимете, як на роботу: контроль над чоловіками посилять ще більше
Дві пенсії одразу: пенсіонерам можуть додати грошей на хліб та макарони
На плечі українців можуть лягти чужі борги за комуналку: коли це можливо
Українцям виплатять до 20 000 гривень за новою програмою підтримки: хто отримає гроші
Два головні секрети для приготування смачних пельменів:
- Додайте у фарш та тісто цукор. На 4 склянки борошна достатньо однієї чайної ложки цукрового піску. Така ж кількість знадобиться і на кілограм фаршу.
- Не кладіть в пельмені часник. Після заморозки, що супроводжується наступним варінням, у м'яса з'являється неприємний присмак, який псує смак пельменів.
Нагадаємо, не википить і не підгорить: як закип'ятити молоко швидко і без втрат
Як повідомляв "Знай.ua", 5 найшкідливіших поєднань продуктів: можуть серйозно зашкодити організму
Також "Знай.ua" писав, впораєтеся за 1 секунду: як швидко очистити картоплю в мундирі