У світі існує величезна кількість різних круп, проте найпопулярніші з них в Україні – це гречка, рис, горох, манна, кукурудзяна тощо.

Зупинимося на пшоняній каші, яка приносить найбільше проблем при приготуванні. Ми поділимося ідеальним рецептом для тих, хто хоче скуштувати смачну та корисну страву, але не хоче витрачати багато часу на її приготування.

Пшоно, скріншот: Youtube

Ідеально приготувати кашу вдається не кожній господині, оскільки вона часто пригоряє під час варіння і гірчить. У такій ситуації можна спробувати "лінивий" рецепт, який не потребує зусиль. Для його приготування нам знадобляться такі інгредієнти - пшоняна крупа (1 столова ложка), молоко (1 літр), сіль, цукор і вершкове масло за смаком.

Спочатку крупу потрібно промити та залити окропом на 30 хвилин. Після цього потрібно злити воду, пересипати пшонку в жароміцну форму, додати молоко, потрібну кількість цукру та солі, покласти зверху трохи вершкового масла та накрити фольгою.

Популярні новини зараз

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

Пшоняна каша, скріншот з відео

Кашу необхідно відправити в духовку непрогріту на 40 хвилин при температурі 180 градусів. Після приготування важливо дати постояти готовій каші у відкритій духовці ще 10 хвилин. Ваша каша буде схожа на ту, що приготовлена ​​у печі, і стане чудовим доповненням до вашого столу.

Нагадаємо, ідеальні сирники для Великого посту: простий рецепт, на який піде не більше 30 хвилин

Як повідомляв "Знай.uа", гречку та перловку варити не треба: українці дізналися, які крупи можна приготувати інакше

Знай.uа писав, багато що втратили, якщо ще не куштували: рецепт бананового хліба з горіхами - під силу кожному