В уяві багатьох людей кіш - це дуже складна страва французької кухні, на приготування якої йде багато часу. Але господині вже давно навчилися робити його за спрощеним рецептом, але це ніяк не впливає на смак чи зовнішній вигляд пирога.
Кіш за цим простим рецептом можна подавати на сніданок. Це найкращий варіант, враховуючи, що перед робочим днем немає багато вільного часу на готування. Він має форму мініатюрних тарталеток, а не традиційного широкого пирога.
Які інгредієнти потрібні для приготування:
- готове листкове тісто – 1 пласт;
- помідор – 1 шт.;
- яйце – 1 шт.;
- броколі - суцвіття;
- вершки – 50 мл;
- твердий сир – 70 г;
- сіль перець;
- мускатний горіх.
Покроковий рецепт:
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Брокколі розберіть на суцвіття, а помідори наріжте кубиком. Сир натріть і перемішайте з овочами, сіллю та перцем. Потрібні невеликі порційні форми, наприклад, для випікання кексів. Виріжте з тіста кола та вкладіть їх у підготовлені форми. Далі розкладіть овочі із сиром. Змішайте яйце з вершками та залийте начинку.
Форми поставте випікатися при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин. Дайте їм трохи охолонути і подавайте на сніданок.
Раніше ми писали про те, як приготувати легендарну київську перепічку: не просто сосиска в тесті, а їстівний символ столиці
Як повідомляв Знай.ua, проста овочева запіканка, яка врятує, коли потрібно швидко приготувати: цей рецепт має бути у всіх
Також портал Знай.ua писав, якщо яєчня та варені вже набридли: готуємо мариновані яйця з кропом – стануть вашою улюбленою закускою.