На носі весняне потепління, а не за горами й літо. Це означає, що настав час сезонних смаколиків, які люблять і діти, і дорослі. Звісно ж, у списку лідерів – морозиво. Але не варто лінуватися і бігти за першим-ліпшим до магазину, адже вдома його теж можна приготувати, і воно набагато корисніше.
Найчастіше в домашніх умовах готують заморожений сік, адже це найпростіше. Але якщо трохи сильніше постаратися і витратити на 10 хвилин більше, можна зробити неймовірне сендвіч-морозиво з хрустким печивом та шоколадною крихтою. Це додасть родзинку десерту. Нам знадобиться всього 4 інгредієнти.
Інгредієнти:
- 6 штук пісочного печива
- 150 мл вершків 33%
- 50 мл згущеного молока
- 50 г шоколаду
Як приготувати сендвіч-морозиво:
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Шоколад нарізаємо дрібними кубиками. Холодні вершки збиваємо міксером до загусання, і продовжуючи збивати, додаємо згущене молоко. Збиваємо ще декілька хвилин. Додаємо кубики шоколаду та перемішуємо.
На дно силіконової форми для кексу або будь-якої випічки кладемо печиво, покриваємо морозивом і зверху знову кладемо печиво. Забираємо в морозилку на декілька годин. Дістаємо з форми морозиво, нарізаємо та насолоджуємось.
Раніше ми писали про те, що за вуха не відтягнеш, такі смачні: як приготувати ідеальні сирники на сніданок без яєць
Як повідомляв Знай.ua, проблема запікання дрібної риби вирішена: швидкий і цікавий спосіб приготування
Також портал Знай.ua писав, смачні котлети з булгура, які нітрохи не поступаються м'ясним: як легко урізноманітнити пісне меню.