Господиням на замітку. Якщо ідеї для пісного десерту вичерпалися, пропонуємо спекти яблучний піснй штрудель.
Випічка займатиме трішки часу, але вона того вата. Неймовірно соковитий та насичений пиріг на пісному тісті зможе здивувати домашніх та гостей. Рецептом поділилися на тг-каналі "Спачно та й годі".
Для тіста потрібно
- 110 мл теплої води
- 2 ст.л. олії
- 200 г борошна
- 1/2 ч.л. оцету
Змішати всі інгрідієнти і замісити досить аластичне тісто, як пластилін. Залишити в плівці при кімнатній температурі 30 хв.
Українців перевірятимуть щомісяця: можуть зняти виплати та скасувати статус
Зробили ремонт у квартирі - очікуй штраф чи повістку до суду: про що мають знати українці
Велике місто може опинитися в напівоточенні: українцям загрожують серйозні бомбардування
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Начинка :
- яблука
- горішки
- родзинки
- цукор
- кориця
- трішки манки або панірувальних сухарів
Тісто розтягуємо на рушникові присипаному борошном і обережному ручками тягнемо в різні сторони.
Викладаємо начинку і на пусту частину тіста трішки змащуємо рослинною олією. Завертаємо все в рулет та переносимо на пергамент. Зверху теж змащуємо трішки олією. Випікати : 180 температурі 60 хв приблизно. Зверху присипаємо пудрою цукровою.
Нагадаємо, ми писали, що зірка "МастерШеф" Ліза Глинська навчила українців дивним смакам - ананас з огірком та яблуко з журавлиною.
Як повідомляв "Знай.ua" рецепт ніжного кокосового чізкейку від блогерки Вікторії Дідус: райська насолода, тільки без баунті.
Також "Знай.ua" інформував більше жодних ватрушок та штруделів: цей ароматний рулет з вишнею та маком від блогерки Юлії Віліч підкорить ваше серце.