Червоний борщ – це одна з найвідоміших страв української кухні, яку у різних областях готують зовсім по-різному.
Однак, щоб досягти ідеального смаку, завжди необхідно використовувати ті чи інші інгредієнти та спеції. Про них ми зараз і намагатимемося розповісти.
Один із популярних інгредієнтів – майоран, який додається до багатьох страв у всьому світі, але про який українці майже нічого не знають. Крім цього, для додавання особливого смаку до борщу можна використовувати свіжий або сушений часник, а також ароматний перець, що містить гвоздику, горіх мускатний, корицю та інші рослини.
Звичайно ж, не варто забувати про лавровий лист – він необхідний для підсолоджування борщу.
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Приправляючи борщ спеції необхідно додавати поступово. Запашний перець, перець горошком і лавровий лист — на початку приготування, а часник, майоран та інші спеції — під час приготування. Сіль та перець — за готовністю.
Якщо не вистачає виразності, українці іноді намагаються додати цукор, оцет чи лимонний сік. Але з ними потрібно бути дуже обережними, тому що ці смакові добавки не всім можуть сподобатися. Варто пам'ятати, що у кожній родині борщ відрізняється один від одного.
Нагадаємо, українські супермаркети змінили ціни на картоплю: скільки доведеться викласти за "другий хліб"
Як повідомляв "Знай.ua", тепер це делікатес? В Україні різко піднялися ціни на продукти "борщового набору"
Знай.uа писав, борщ більше ніколи не буде блідим: 2 простих секрети для ідеального рубінового кольору