Якщо не хочеться готувати з великою кількістю інгредієнтів, виручить рецепт ароматної і ситної картоплі.
Ним поділилися на сайті telegra.ph. Це універсальна страва на кожен день, до якої не потрібно додаткового гарніру. Щоб приготувати картоплю без клопоту, потрібно лише керуватися рецептом крок за кроком. Буквально за 20-25 хвилин на столі буде ароматно пахнути ситна та смачна їжа.
Що потрібно?
- картопля - 4-5 шт.
- олія - 4 ст.л.
- сіль - 1 ч.л. (без гірки)
- перець - 1/3 ч.л.
- коріандр - 1 ч.л.
- копчена паприка - 2 ч .л.
- італійські або прованські трави - 1 ч.л.
Як готувати
Картоплю добре вимити, нарізати кружечками 8-10 мм товщиною і зробити надрізи, вздовж та впоперек, щоб вийшли надрізані ромбики. Після чого окремо в мисці змішати: олію, сіль, перець, коріандр, прованські або італійські трави та копчену паприку.
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Картоплю викладаємо на пергамент змащений олією і змащуємо олією зі спеціями, або просто поливаємо картоплю.
Перекладаємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин, орієнтуватись по своїй духовці.
Подавати зі сметаною, або соусом.
Нагадаємо, ми писали, що Гамбурзькі пампушки з книги рецептів Ольги Франко: десерт готували для карнавалу.
Як повідомляв "Знай.ua" виручить у складні часи: як зробити закваску без дріжджів за рецептом Ярославського, потрібно лише 7 днів.
Також "Знай.ua" інформував, як приготувати ніжний пиріг з яблуками без яєць та молока: побалувати себе у піст теж можна