Якщо не хочеться готувати з великою кількістю інгредієнтів, виручить рецепт ароматної і ситної картоплі.
Ним поділилися на сайті telegra.ph. Це універсальна страва на кожен день, до якої не потрібно додаткового гарніру. Щоб приготувати картоплю без клопоту, потрібно лише керуватися рецептом крок за кроком. Буквально за 20-25 хвилин на столі буде ароматно пахнути ситна та смачна їжа.
Що потрібно?
- картопля - 4-5 шт.
- олія - 4 ст.л.
- сіль - 1 ч.л. (без гірки)
- перець - 1/3 ч.л.
- коріандр - 1 ч.л.
- копчена паприка - 2 ч .л.
- італійські або прованські трави - 1 ч.л.
Як готувати
Картоплю добре вимити, нарізати кружечками 8-10 мм товщиною і зробити надрізи, вздовж та впоперек, щоб вийшли надрізані ромбики. Після чого окремо в мисці змішати: олію, сіль, перець, коріандр, прованські або італійські трави та копчену паприку.
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Картоплю викладаємо на пергамент змащений олією і змащуємо олією зі спеціями, або просто поливаємо картоплю.
Перекладаємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати при температурі 180-200 градусів 30-35 хвилин, орієнтуватись по своїй духовці.
Подавати зі сметаною, або соусом.
Нагадаємо, ми писали, що Гамбурзькі пампушки з книги рецептів Ольги Франко: десерт готували для карнавалу.
Як повідомляв "Знай.ua" виручить у складні часи: як зробити закваску без дріжджів за рецептом Ярославського, потрібно лише 7 днів.
Також "Знай.ua" інформував, як приготувати ніжний пиріг з яблуками без яєць та молока: побалувати себе у піст теж можна