Піцу люблять багато людей по всьому світу, зокрема й домашню, але господиням морочитися з готуванням не дуже подобається. Для таких випадків придумали унікальні спрощені рецепти, які заощадять час і дозволять насолодитися смачненьким.

Чудовий рецепт підказала фуд-блогерка Таті Чуднова. Такий варіант відмінно підійде для перекусу або щоб пригостити велику компанію.

Весела компанія, сміх, гірлянди. Фото: Знай.ua

Для приготування піца-ролів знадобиться лише чотири інгредієнти, а на випікання піде 25 хвилин. Листкове тісто вже готове продається в магазині, так що мороки із замішуванням не буде, а м'ясо обирайте на свій смак або додавайте додаткові продукти.

Які інгредієнти знадобляться:

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Показати ще
  • Листкове тісто – 300 г
  • Томатна паста або кетчуп
  • Балик чи інше м'ясо – 200 г
  • Твердий сир – 200 г

Як приготувати піца-роли:

  1. Поставте духовку на розігрів до 200 ºС, а в цей час змастіть лист маслом або застеліть пергаментним папером. Листкове тісто змастіть томатною пастою або кетчупом. Один край повинен залишитись вільним, щоб була можливість закріпити рулет.
  2. Зверху на пасту викладіть балик чи інше м'ясо. Розкладіть його щільно. На балик розкладіть тонко нарізаний сир. Ви також можете натерти його на великій тертці. Начинка готова, тепер потрібно згорнути тісто в рулет. Закручуйте його у бік вільного від начинки тіста і зліпите цю частину тіста з основною масою рулету.
  3. Тепер розріжте рулет на 6-7 частин і змастіть олією або водою. Випікайте рулетики протягом 25 хвилин або доки вони не підрум'яняться, а сир не почне витікати.
Нагадаємо, потрібні лише борошно, вода та цукор: простий рецепт десерту, який оцінить кожен

Раніше ми писали про те, що суп із булгура та печериць стане улюбленим обідом