Грибний суп з булгуром стане ідеальною складовою пісного або вегетаріанського меню, вдало прикрасивши обідній стіл.
Суп можна приготувати на овочевому бульйоні або із додаванням води. Використовуйте для приготування звичайні печериці, або сушені гриби із розрахунку 50-70 г сушених грибів на 1.5-2 літри рідини. Рецептом поділився портал shuba.
Цибулю почистити та подрібнити. Гриби помити та нарізати середніми шматочками або за вподобанням. Розігрійте у середній сковороді олію. Викладіть цибулю, смажте помішуючи 1 хвилину. Додайте гриби й смажте ще 7-8 хвилин. Перед вимиканням вогню посоліть й додайте спеції на свій смак.
Наріжте кубиками картоплю. Використовуйте 3-4 великих картоплини. Моркву натріть на середній тертці. Промийте у ситі булгур. Залиште крупу у ситі для стікання зайвих рідин.
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Додайте бульйон або воду в глибоку каструлю. Доведіть рідину до кипіння на великому вогні й додайте сіль.
Викладіть в каструлю картоплю й моркву. Доведіть рідину до повторного кипіння. Додайте підсмажені гриби з цибулею і булгур. Зменште вогонь до середнього, ближче до слабкого.
Готуйте суп без кришки 25-30 хвилин. Після чого додайте спеції, вимкніть вогонь, накрийте каструлю кришкою й залиште на плиті ще на 10-15 хвилин.
Нагадаємо, ми писали, щоб оладки не вбирали олію зі сковорідки: проста кулінарна хитрість, яка врятує страву
Як повідомляв "Знай.ua" імбирні чіпси в духовці за 15 хвилин: на заміну шкідливим снекам із хімією.
Також "Знай.ua" інформував, чому млинці рвуться під час приготування: помилки, яких слід уникати.