Млинці на сніданок – це чудовий вибір, який оцінять і дорослі, і діти. Однак не у кожної господині вони виходять тонкими та ніжними, а часто просто рвуться. Весь секрет у тому, що багато хто з нас не знає правильну технологію приготування.
Є продукти, які не можна додавати в тісто, а якщо потрібно, то зовсім в іншій кількості. Цей список може здивувати багатьох, але це дійсно так.
Харчова сода
Сода в тісті потрібна для того, щоб млинці вийшли м'якшими і пишнішими, але найчастіше господині додають її занадто багато. Через це сніданок вийде гумовим. Ідеальна пропорція – на 500 мл тіста потрібно всього 2,5 г соди.
Вершкове масло
Масло зробить млинці жирними, але ніяк не м'якими та ніжними, як на це розраховують. Краще виключити цей інгредієнт з рецепту.
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Яйця
Це не означає, що їх не можна додавати, просто багато хто переборщує з кількістю яєць для тіста. Щоб млинці були смачними, додайте 1 яйце на 500 мл молока. Цього буде цілком достатньо.
Ось що потрібно для приготування млинців: 1 яйце, 500 мл молока, 3 ст. л. цукру, 200 г пшеничного борошна, 1 щіпка солі, 3 ст. л. рослинного масла.
Раніше ми писали про те, що працюватиме на максимум: як потрібно використовувати маску для волосся, щоб отримати "вау" ефект
Як повідомляв Знай.ua, найефективніші продукти-антидепресанти: що потрібно їсти, щоб покращити натрій і мислити позитивно
Також портал Знай.ua писав, як запобігти появі зморшок на обличчі під час сну: багато хто забуває про важливі правила