Наприкінці зими нам катастрофічно не вистачає вітамінів. Чим ближче весна, тим гостріше відчувається, що запаси корисних речовин в організмі закінчуються.

Доповнити цей баланс допоможе морквяний пиріг До речі, морквина дуже корисна для здоров'я очей.

морква, скріншот з відео

Що знадобиться:

  • Рослинна олія - ​​160 мілілітрів,
  • Цукор коричневий – 110 грамів,
  • Цукор білий – 70 грамів,
  • Свіжа морква 260 грамів,
  • Волоські горішки 80 грамів,
  • Яйця – дві штуки,
  • Борошно 230 грамів,
  • Розпушувач 10 грамів,
  • Сіль – одна чайна ложка,
  • Кориця – одна чайна ложка.

Що потрібно для приготування крему:

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще
  • Холодний сирний сир – 100 грамів
  • М'яке вершкове масло - 50 грамів,
  • Цукрова пудра – дві столові ложки.

Як готувати:

Для початку натерти моркву та почистити горіхи. Рослинну олію перемішати з цукром, перемішати, додати яйця, натерту моркву, волоські горіхи.

У просіяне борошно додати розпушувач, сіль і корицю, перемішати.

З'єднати рідку та суху суміші. Перелити у форму для випікання, поставити в духовку на 45 хвилин|мінути| при 180 градусах Цельсія.

Для крему змішати сирний сир, олію та цукрову пудру до однорідності. Змастити кремом пиріг, посипати товченими горішками.

Скрін, відео YouTube zira.uz

Нагадаємо, без варіння та смаження: як приготувати яйця в мікрохвильовій печі. У такий спосіб можна приготувати зокрема пашот, омлет, можна навіть зварити за класичною рецептурою круто або некруто.

Раніше ми повідомляли, що зовсім не хліб та не м'ясо: що додати у фарш, щоб збільшити кількість котлет. Слід прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва справді порадувала.