Борщ – традиційна страва української кухні, яку досить просто приготувати. Навіть кулінарам-початківцям під силу приготування цієї страви, втім, іноді можна зіткнутися з тим, що борщ не виходить насиченого червоного кольору.

Як це виправити розповіли на сторінці gotovim.online в instagram.

Один із користувачів мережі поскаржився, що борщ виходить блідим і попросив розкрити секрет приготування цієї страви.

Борщ. Фото: YouTube

"Скільки дивлюся у всіх прямий червоний борщ, а в мене весь час блідий. У чому секрет" , - поцікавилися в мережі.

Популярні новини зараз

В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

Як виявилося все геніальне – просто. Борщ вийде насиченого червоного кольору, якщо в засмажку додати два інгредієнти: оцет і цукор. Зазначається, що і того, і того потрібно по 2 чайні ложки. Після цього страва вийде такою, як і має бути.

"Щоб борщ вийшов насиченого червоного кольору, потрібно лише додати 2 чайні ложки 9% оцту в засмажку і 2 чайні ложі цукру для маскування кислинки", - розповіли у відео.

Нагадаємо, без варіння та смаження: як приготувати яйця у мікрохвильовій печі. У такий спосіб можна приготувати зокрема пашот, омлет, можна навіть зварити за класичною рецептурою круто або некруто.

Раніше ми повідомляли, що зовсім не хліб та не м'ясо: що додати у фарш, щоб збільшити кількість котлет. Слід прислухатися до порад досвідчених кухарів, щоб страва справді порадувала.

Також не зайвим буде вишневий пиріг, який стане вашою візитною карткою-шедевром: покроковий рецепт.