Інгредієнти:
- Цукор - 100 г
- Родзинки без кісточки - 80-100 г
- Горіхи очищені (волоський горіх, горіх кеш'ю, фісташки) - 125–150 г
- Олія - 100 мл
- Сода харчова – 1 ч.л.
- Оцет столовий – 1 ст.л.
- Апельсин великого розміру – 2–3 шт.
- Борошно пшеничне - 400-500 г
- Спеція кориця мелена – 1 ч.л.
- Сіль за смаком
Як приготувати:
Замочіть родзинки у воді на 15 хвилин. Дайте йому висохнути. Горіхи подрібніть у блендері чи ножем. У середню миску вилийте олію і в цю ж ємність після - цукор. Розмішайте.
З апельсинів видавіть сік – близько 220 мл. Борошно просійте через сито. У цукрово-олійну суміш перекладіть подрібнені горіхи та родзинки. Додайте апельсиновий сік. Щоб тісто під час запікання піднялося, прямо над мискою з сумішшю погасіть в чайній ложці соду оцтом. Додайте просіяне борошно невеликими порціями.
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Замісіть тісто густе. Перекладіть у змащену олією форму і випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах. Посипте пиріг горіхами та цукровою пудрою.
Нагадаємо, як у дитячому садку: господиням розкрили секрети приготування пишного омлету
Як повідомляв Знай.ua, готуємо сирники тепер тільки так: простий рецепт ідеального сніданку з бананів