Курятину можна готувати різними способами, кожна господиня має свої секрети. Але саме за цим рецептом м'ясо виходить неймовірно смачним, ніжним та ароматним.
Не шкодуйте спецій для приготування м'яса, а найголовніше - гарно його замаринуйте. У результаті у вас вийде соковита курочка, а на гарнір зробіть картоплю, кашу чи салат.
Складові:
- філе курячої грудки - 2 шт. (250 г)
- часник - 3 зубчики
- оливкова олія - 2 ст. л.
- соєвий соус – 3 ст. л.
- сушені трави – 2 ч. л.
- сіль, чорний мелений перець - за смаком
Як готувати:
Покладіть куряче філе в миску, додайте подрібнений ножем часник, оливкову олію. Посипте меленим чорним перцем до смаку. Додайте соєвий соус, ваші улюблені трави та сіль. Перемішайте філе з маринадом та залиште на 30 хвилин.
Зробіть 2 конверти з фольги. Складіть фольгу навпіл, щоб конверти не порвалися. Помістіть мариноване куряче філе в конверти і додайте маринад, що залишився. Щільно поверніть краї конвертів і покладіть у форму для запікання.
Запікайте 30-35 хвилин у попередньо розігрітій до 200 градусів духовці. Залишіть відпочити у фользі на 10 хвилин. Наріжте курячу грудку на шматочки. Полийте соком, що залишився після запікання, і подавайте до столу.
Нагадаємо, поєднати приємне з корисним: "вода Сассі" для схуднення - як приготувати та пити
Раніше ми писали про те, що з цим ваш борщ буде ідеальним: що можна додати до страви, щоб вона здивувала всіх
Як повідомляв Знай.ua, заряд вітамінів у банку на цілий рік: як законсервувати мандарини зі спеціями - дуже простий рецепт
Популярні новини зараз
Показати ще