На популярному каналі показали, як приготувати ідеальний обід із відносно доступних продуктів.
Те, яка чудова кулінарна композиція вийде, якщо скомбінувати звичайну курку з хурмою та ще кількома овочами та фруктами, продемонстрували у рубриці "Час Обіду", а відео опубліковано YouTube-каналом "Твій день".
Для приготування знадобляться такі прості інгредієнти:
- 4 упаковки курячого філе (по 500 г);
- 2 хурми;
- 2 яблука;
- кілька солодких перців;
- 2 цибулини;
- трохи зелені та рослинної олії;
- для маринаду - біле вино, спеції та трохи меду.
Далі, філе необхідно замаринувати в суміші, виготовленої з меду, білого вина, солі та спецій. Завдяки цій нескладній процедурі готова страва вийде дійсно соковитим і з насиченим смаком, а не з сухуватим м'ясом. Після нетривалого відмокання м'яса, у філе варто зробити надрізи, і нафарширувати їх товстими пластинками хурми, що також додасть своєрідного смаку, але не забувати проробити те ж саме з яблуками, цибулею і солодким перцем.
"Бісять ТЦК": військовий пояснив, чому воєнкоми перегинають палицю у мобілізації
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Після того як напівфабрикат пройшов вищеописану підготовку, його відправляють на лист, попередньо змащений олією, і викладений пергаментним папером, і відправити в духову шафу, розігріту до 300 градусів за Цельсієм, на 20 хвилин. Такої температури достатньо, щоб за цей короткий час курочка повністю просочилася фруктовим та овочевим соками.
Нагадаємо про напої, які легко усунуть проблеми з обміном речовин: пити вранці перед їжею.
Раніше ми повідомляли 3 головні секрети: як швидко відварити квасолю і зробити її м'якою.