Кухарі пропонують поекспериментувати з сирниками, щоб зменшити їхню калорійність, таким чином зробивши страву дієтичною.
То ж дехто пече їх з манкою, дехто з вівсяними пластівцями, аби не додавати борошно. Спробуйте приготувати сирники з вівсяними пластівцями.
Інгредієнти:
- 5 ст. л. вівсяних пластівців;
- 200 гр сиру;
- 1 яйце;
- 1 ст. л. цукру;
- сіль щіпка;
- ванілін, кориця (за смаком та бажанням);
- олія для смаження.
Приготування:
3 столові ложки пластівців довгого варіння додаємо в тісто, а решту залишаємо для панірування. Далі потрібно подрібнити їх у блендері, кавомолці або через м'ясорубку.
Для страви краще вибрати сухуватий сир, в міру розсипчастий, жирністю 5-9%. Сирники вийдуть особливо м'якими й ніжними, якщо протерти їх сир через металеве сито або перемолоти блендером.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Тепер змішайте сир, частину подрібненої вівсянки та яйце. Цукор додавати не обов'язково, адже сирники можна подати з джемом або згущеним молоком. Можна також додати трохи солі, щоб посилити смак. А також ванілін або корицю.
Вимішайте тісто до однорідного стану та дайте йому постояти протягом 10-15 хвилин для того, щоб зайва рідина ввібралася у вівсянку. Сформуйте сирники, паніруйте їх в залишках пластівців і обсмажте на розігрітій сковороді з олією.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль