Якщо дотримуватися простої хитрості, то смажена картопля вийде не просто смачною, а неймовірно хрумкою та золотистою.
За словами досвідчених кухарів, таке диво зі смаженою картоплею здатний зробити лише один простий інгредієнт. Він здатний перетворити просту страву на витвір кулінарного мистецтва з незабутнім смаком.
Складного в цьому немає нічого, але важливо пам'ятати кілька нюансів. Обов'язково спробуйте ці кулінарні хитрощі на вашій кухні - і точно не пошкодуєте!
У випадку, якщо картопля повільно перетворюється на подобу пюре, а рум'янцю немає, то потрібно використати вершкове масло. Після додавання продукту картоплю ставлять на сильний вогонь. Можна побачити, як всього за кілька хвилин страва підрум'яниться, і її можна знімати з вогню.
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Крім того, досвідчені кулінари радять спочатку обсмажувати картоплю на слабкому вогні протягом 15 хв. Після цього прибирають кришку і роблять полум'я сильнішим. Далі залишається досмажити страву приблизно 3-4 хв.
Кухарі запевняють, що достатньо використовувати тільки вершкове масло, щоб картопля набула апетитного вигляду - ззовні вона хрустітиме, а всередині буде м'якою. Водночас, якщо овочів заготовлено багато, краще смажити їх частинами. Атким чином улюблена страва приготувалася якісніше.
Нагадаємо, пенсіонерам видадуть доплату: у ПФУ пояснили, як отримати гроші
Як повідомляв "Знай.ua", продавці змінили цінники на курятину та яловичину: м'ясо собі дозволити зможе не кожен
Також "Знай.ua" писав, подорожчання на 5-10% щомісяця: на яку категорію продуктів ціни злетять вже скоро