Люди, які прагнуть мати гарний вигляд та дотримуються правил здорового харчування часто загадуються над питанням, чим можна побалувати себе, коли хочеться смаколика, або тортика, до вашої уваги десерт, куди увійшли продукти, які всім "можна".

Приготувати тортик здорової людини, слід попіклуватися, щоб були потрібні інгредієнти, а це протеїн в порошку, банани, яйця, м'який сир та фундучно-шоколадна паста.

Протеїновий тортик. Фото: Telegram

Для бісквіта нашого мінітортика слід взяти яйце - 1 шт, банан - 50 г, протеїн - 30 г.

Для крему збити м'який сир 170 г з цукрозамінником.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Для начинки використати фундучно-шоколадну пасту та банан.

Як приготувати

Для бісквіта змішайте всі інгредієнти до однорідності і поставте в мікрохвильовку на 2 хвилини. Цього буде достатньо, щоб бісквіт зготувався, легко і швидко, чи не так?

У цей час робимо крем. Змішуємо м'який сир і цукрозамінником. Перевірте готовність бісквіта шпажкою і розріжте його на 4 частини.

Тепер треба зібрати тортик. На шар бісквіта викладаємо крем, вирівнюємо. За бажанням додаємо начинку. І повторюємо дію, чергуючи корж — крем — начинка. Зверху можна прикрасити шматочками банана або полунички.

Протеїновий тортик. Фото: Telegram

Нагадаємо, ми писали, як приготувати швидкий та універсальний гарнір до будь-яких страв: як приготувати та чим заправити кускус.

Як повідомляв "Знай.ua", забезпечать "залізобетонний" імунітет - продукти потрібно їсти, щоб захиститися від хвороб.

Також "Знай.ua" інформував, більше ніяких "хімозних" освіжувачів повітря: як за пару хвилин зробити натуральний ароматизатор для дому.