Спробуйте приготувати цибулевий пиріг за цим рецептом і ви будете здивовані, яким оригінальним на смак та апетитним він може бути. Здавалось би, найпростіші продукти, але результат вас приємно здивує!
Пироги є універсальною стравою, яку можна їсти в будь-який час доби, гарячою та холодною. Крім того, до них можна додавати абсолютно будь-які начинки на свій смак: від солоних до солодких. Пропонуємо спробувати пиріг з начинкою із цибулі.
Як приготувати цибулевий пиріг
Інгредієнти:
- Борошно — 600 г;
- Маргарин (або вершкове масло) — 250 г;
- Сметана — 400 г;
- Цибуля — 1 кг;
- Шість яєць;
- Вершкове масло — 100 г;
- Сіль, мелений чорний перець.
Приготування:
Спершу маргарин кімнатної температури змішайте з борошном, щіпкою солі та сметаною й замісіть тісто. Його потрібно накрити опісля та залишити "відпочивати". У цей час цибулю тонко наріжте півкільцями й обдайте окропом, відваріть круто яйця відваріть круто. Після чого остудіть їх, очистіть й дрібно наріжте.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Тепер перемішайте цибулю з дрібно нарубаними яйцями та розтопленим вершковим маслом. Додайте сіль та перець на свій смак. Розділіть тісто на дві частини та сформуйте з них тонкі пласти. Першу порцію викладіть на лист, застелений пергаментом. Поверх нього розподіліть рівномірно начинку. Накрийте її другою порцією тіста.
Тепер скріпіть краї пирога й за допомогою вилки проколіть верхній шар тіста в декількох місцях, щоб повітря виходило під час готування. Далі потрібно змастити верх пирога збитим яйцем. Випікайте пиріг поки він не зарум'яниться у розігрітій до 200 градусів духовці. На це піде орієнтовно пів години.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль