Вівсянка часто подається на сніданок, в основному у відвареному вигляді та з різними добавками – медом, фруктами, а деякі люблять її в солоному вигляді. Але досвідчені господині вже давно винайшли цікавіші рецепти з цією унікальною та дуже корисною крупою.
Щоб урізноманітнити раціон, можна запекти вівсяну крупу разом із шоколадом та бананом. Виходить дуже смачно навіть більше схоже на десерт, ніж на нудний сніданок.
Як приготувати вівсянку в духовці
Для початку слід змішати в одній мисці, а можна відразу у формі для запікання 100 г вівсянки та 100 мл молока. У цю суміш додати 2 яйця, попередньо їх збитих, а після 1 банан. Його можна потовкти вилкою або збити блендером до однорідної маси, щоб вийшла апетитна кашка.
Перед відправкою в духовці зверху додати улюблені ягоди у свіжому чи замороженому вигляді, а також подрібнений шоколад.
2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Випікати потрібно протягом 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Не варто забувати, що вівсянка сама по собі дуже корисна, а в такому запеченому вигляді схожа на готові сніданки в пачках, які продаються в магазині, тільки натуральні і приготовлені в домашніх умовах.
Раніше ми писали, "лінива" вівсянка в банці - ніч у холодильнику і готова: смачніша за звичайну, а в користі не поступається
Нагадаємо, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці
Також портал Знай.ua писав, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисну бурякову смузі за пару хвилин на сніданок