Вафельний торт - це смаколик, знайомий кожному з дитинства. Незважаючи на простоту, забути його смак неможливо і навіть через довгі роки багато хто вибере саме його, замість заморочливої випічки.
Процес приготування невигадливий, тому під силу буде всім. Але навіть його вмілі господині змогли спростити. Цей рецепт не передбачає ніякого збивання міксером, а знадобиться всього три продукти та приготування складається з трьох етапів. Вийде вафельний торт хрустким, але водночас соковитим і добре просоченим.
Складові:
- цукерки "Корівка" – 500 г
- вершкове масло – 180 г
- вафлі в упаковці – 8 шт.
Як приготувати вафельний торт за новим рецептом:
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
- Для початку відправте пачку масла та цукерки в сотейник, розтопіть. Коли маса почне кипіти, відставте її на три хвилини. Потім перемішайте та знову залиште. Так зробіть декілька разів, поки наш крем не почне густіти.
- Поки теплий крем, сформуйте тортик: на одну перемазку піде близько трьох столових ложок нашого крему.
- Поставте тортик під прес і через 30 хвилин можна смакувати. Вафлі будуть хрусткими та карамельними.
Раніше ми писали про те, як приготувати незвичайне яйце за хвилину в мікрохвильовій печі: унікальний лайфхак, про який знають одиниці
Як повідомляв Знай.ua, секрет молодої та ідеальної шкіри: як приготувати корисний буряковий смузі за пару хвилин на сніданок
Також портал Знай.ua писав, як приготувати хрустку капусточку до гарячого пюре: рецепт правильного маринування, дивіться не проковтніть вилку