Яйця - це дуже універсальне та поживне доповнення до сніданку, а в деяких випадках навіть повноцінний прийом їжі. Є вже знайомі всім рецепти їхнього приготування, але допитливі господині вигадують нові.

Блогерка та дизайнер на ім'я Дана Ребека розповіла про хитрий лайфхак, завдяки якому можна приготувати яйце пашот всього за 1 хвилину. Його однозначно варто взяти на замітку.

Для цього способу знадобиться мікрохвильова піч, ніякої плити і каструль. Потрібно розбити одне яйце в скляну тару, а зверху залити його водою настільки, щоб рідина покривала жовток. Відправляємо у мікрохвильову піч.

Мікрохвильовка, скріншот: Youtube

Дана довго експериментувала з часом і знайшла ідеальний – 44 секунди. Це дуже важливий нюанс, від якого залежить структура і вид яйця, але потрібно відштовхуватися від потужності вашого пристрою.
Після цього потрібно взяти решітчасту ложку та викласти нею приготоване яйце на тарілку. Щоб перевірити, що вийшло, достатньо розрізати його – жовток вийде ідеально рідким. Таке яйце відмінно поєднуватиметься з тостами, рибкою, авокадо - чого тільки ваша душа забажає.

Яйце пашот, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, як уникнути замерзання дверей автомобіля під час морозів: ці поради допоможуть вам уникнути наслідків

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, впорається навіть дитина: як швидко усунути засмічення в раковині за допомогою прального порошку

Також портал Знай.ua писав, як швидко відмити кришки від сковороди без хімії: універсальна суміш, яка має бути в арсеналі кожної господині