У більшості супи готуються із запасом і дуже рідко перші страви варять на один раз. Однак, часто не в правильний момент закладена зелень може звести нанівець всі зусилля.
Саме через цю помилку супи просто дуже швидко скисають. Зазвичай згідно з технологією перші страви варять наступним чином. Закладають інгредієнти, чекають, коли вони дійдуть до готовності. Потім за кілька хвилин до завершення готування закидається зелень.
Після чого вимикають вогонь, а каструлю накривають кришкою. Найчастіше саме так і готують супи і нерідко помічають, що вони скисають раніше часу. То ж у чому помилка і як її виправити?
Як і коли правильно класти зелень у перші страви
Отже, щоб суп не скис завчасно прислухайтеся до наступних порад. Запам'ятайте, що перша страва після додавання зелені має закипіти. Ця дія допоможе новому інгредієнту не тільки пройти теплову обробку, але й розкрити краще свій смак та аромат.
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
То ж передусім зверніть увагу на цей простий нюанс, який варто знати кожному. Завдяки цій пораді супи, які містять, наприклад, петрушку та кріп не скиснуть вже на другий день. Варто відзначити, що у деяких випадках, якщо не зробити все правильно, не врятує навіть холодильник.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль