Мало яке свято в українців обходиться без оселедця, яке потрібно правильно готувати. Рецепт запропонував портал Пані Стефа.
Ну ось і прийшов 2023 рік, а разом із ним і час для чогось новенького. За тиждень українці святкують одне з найпопулярніших свят - Різдво. Риба є дуже смачним і корисним продуктом, який підійде вашій родині. А потім деякі з нас відзначатимуть так званий Старий Новий рік, а там уже хрещення. Тому цим рецептом ви можете скористатися ще дуже довго.
Для приготування страви з риби підійде оселедець з головами, ікрою або молоком. Її можна замаринувати та приготувати
Алгоритм приготування оселедця в оцтовій приправі
"Бісять ТЦК": військовий пояснив, чому воєнкоми перегинають палицю у мобілізації
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
- 3-4 оселедця вибити, відрізати голови, зняти шкіру та відокремити філе від хребта, вийняти.
- Зварити маринад з води, оцту, солі, цукру, кількох горошин пахучого та гострого перцю та бібкового листочка.
- Цибулю нарізати кільцями і перекласти на неї оселедець у скляну банку.
- Охолодженим маринадом залити оселедці і залишити в холодильнику хоча б на добу.
Нагадаємо про корисний мармелад із трьох інгредієнтів: такий простий рецепт вас точно здивує. Неймовірно простий рецепт смачного десерту.
Раніше ми повідомляли про корисні цукерки із сухофруктів і горіхів за 10 хвилин: можна і смакотою поласувати, і імунітет зміцнити. Взимку не можна забувати про насичення організму корисними вітамінами, але обмежувати собі в солодкому теж не потрібно.