З такої бюджетної риби, як шпроти можна приготувати безліч салатів та бутербродів. Особливо вони популярні у період новорічних та різдвяних свят.
Пропонуємо спробувати цікавий рецепт, який трохи освіжить ваше звичне святкове меню. Ця страва готується дуже просто, виглядає яскраво, а на смак виходить неперевершена.
Інгредієнти:
- Картопля варена – 4 шт.;
- Шпроти – 400 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Окріп для цибулі;
- Яйця – 4 шт.;
- Кукурудза – 250 г;
- Плавлені сирки – 3 шт.;
- Твердий сир – 100 г;
- Сіль – за смаком;
- Майонез – за смаком.
Як приготувати:
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Спершу відваріть картоплю у мундирі. Також зваріть яйця, охолодіть їх. Почистьте обидва складники для страви. Тепер натріть на тертці картоплю, яйця, плавлений сир та твердий сир. Цибулю поріжте дрібно й залийте на 5 хвилин окропом. Від шпротів відірвіть хвостики та подрібніть за допомогою виделки.
Викладіть салат наступними шарами: картопля, майонез, цибуля, плавлений сир, майонез, кукурудза, яйця, майонез, шпроти, сир, цибуля, майонез, яйця, сир, майонез, зверху викладіть цілі шпроти, можна зелень. Кожен шар трохи посоліть. Готовий салат поставте в холодильник на 3-4 години.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль