Безумовно, страви з печінки дуже смачні, але їх можна покращити ще більше, знаючи деякі секрети приготування. Нічого складного, але ви побачите наскільки зміниться смак страви у кращу сторону.
Часто для отримання більшої м'якості печінку радять замочувати в молоці. Однак, насправді така порада ніяк не вплине на м'якість й ніжність печінки. Щоправда, завдяки цьому методу можна прибрати неприємну гіркоту.
Натомість щоб печінка вийшла ніжною, м'якою й танула у роті, потрібно знати деякі хитрощі, які насправді є дуже простими у виконанні.
Щоб приготувати ідеальну страву з печінки дотримуйтеся наступної простої інструкції. Спершу наріжте продукт на середні шматочки й видаліть зайві плівочки, жилки тощо.
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Далі підготовлену печінку викладаємо на розігріту сковорідку, змащену олією, й обсмажуємо з обох сторін орієнтовно по 1 хвилині, але не довше. Після цього знімаємо її з вогню, солимо й залишаємо охолоджуватися під кришкою
У випадку, якщо ви любите страву з цибулею, підсмажте її окремо, а вже потім додайте до печінки. Запам'ятайте, що саме через довготривалу термічну обробку м'яка печінка стає жорсткою. Проте саме завдяки такому методу приготування ваша вечеря чи обід вийде неймовірно смачною.
Нагадаємо, соковиті котлети з 2-х основних інгредієнтів: рецепт, який здивує навіть досвідчених кухарів
Як повідомляв "Знай.ua", ось чому макарони виходять несмачними: 3 секрети приготування ідеальної пасти
Також "Знай.ua" писав, смачний рулет на десерт за пів години: найпростіші продукти й мінімум зусиль