На столі, чи то святкова чи звичайна вечеря, почесне місце займає м'ясо. Його можна готувати в різних варіантах, з соусами та маринадами, подавати до будь-якого гарніру. Великою популярністю користується саме буженина, яку господині готують своїми руками та вкладають велику любов.
Приготувавши буженину не до свята, а у звичайні дні, її можна використовувати для бутербродів замість магазинної ковбаси. Це відмінний варіант для тих, хто стежить за своїм харчуванням, адже ви знаєте, з чого вона зроблена. Ми пропонуємо приготувати соковиту буженину з курячого філе в запашному маринаді.
Інгредієнти:
- курячі філе - 2 шт
- 0,5 л води
- для 1 маринаду: 1,5 ч.л. солі, ароматний та чорний перець, часник, лаварний лист
- для 2 маринаду: 1/2 чл. каррі, 1 ч.л. гіркої паприки, 1 ч. л. французької гірчиці, по 1 ч. л. соєвого соусу, меду та олії.
Приготування:
В Україні пенсії ставлять на "паузу": у ПФУ відповіли, чому люди залишаються без грошей
Пенсіонерам дали лише 10 днів: кого оштрафують та залишать без виплат
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
- У каструльку наливаємо воду, додаємо сіль, розмішуємо і додаємо решту складових маринаду 1, кладемо куряче філе і маринуємо його 2-3 години.
- Виймаємо, добре просушуємо, обкручуємо ниткою, з'єднуємо для маринаду 2 і обмазуємо м'ясо. Маринуємо його ще 30 хв-2 години.
- Випікаємо при 200 градусах - 30 хвилин, охолоджуємо у вимкненій духовці або під фольгою.
Нагадаємо, як приготувати класичний і безалкогольний глінтвейн до свята .
Раніше ми писали, несподівана закуска з шампіньйонами на новорічний стіл: такого ваші гості ще точно не куштували
Як повідомляв Знай.ua, домашній майонез без яєць за 30 секунд - найпростіший рецепт: ідеальна заправка для "Олів'є" на Новий рік