Новий рік завжди обіцяє жінкам клопіт і наводить метушню - треба все встигнути, зокрема накрити святковий стіл. Щоб довго не гадати, що приготувати, візьміть на озброєння простий рецепт рулету з морквою і пікантною начинкою - він точно всім сподобається.
Ідеальний сирний прошарок з часником і зеленню відмінно доповнить моркву, яка у цьому рулеті грає головну "роль". Готувати таку закуску дуже просто, а продукти знайдуться у кожної господині на кухні.
Інгредієнти:
- 600 г моркви
- 5 яєць
- 1 год. л. рік
- перець (за смаком)
- 350 г твердого сиру
- зелень кропу
- 2 зуб. часнику
- 3 ст. л. майонезу
Приготування:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Моркву очищаємо та натираємо на дрібній тертці. На сковороду додаємо трохи олії і відправляємо моркву тушкувати під кришкою до м'якості. Періодично помішуємо моркву, щоби не підгоріла.
Жовтки відокремлюємо від білків. Жовтки додаємо до моркви, що охолола. Солимо і перчимо на смак. Білки збиваємо зі щіпкою солі до густої піни, яку вмішаємо в морквяну масу.
Розподіляємо тісто по пергаменту (близько 0,8 см завширшки) і ставимо випікатися на 15 хвилин (180гр). Начинка: натертий сир з'єднуємо із зеленню, часником та майонезом. Готовий корж промазуємо начинкою і згортаємо в тугий рулет. Обертаємо його харчовою плівкою і даємо постояти в холодильнику 1-2 години.
Раніше ми писали про те, як приготувати гарячі бутерброди з картоплею: несподіваний рецепт ситного сніданку