Фаршировані різноманітними начинками яйця є не лише красивою закускою, яка прикрасить будь-який святковий стіл, вони також є дуже корисним продуктом.
То ж спробуйте приготувати наступні три смачних та ситних начинки для фаршированих яєць, які готуються не більше ніж 10 хвилин.
Фаршировані яйця з сиром та болгарським перцем
Інгредієнти:
- яйця – 8 шт.;
- болгарський перець – 1/2 шт.;
- лимон – 1/2 шт.;
- твердий сир – 50 г;
- майонез – 6 ст. л.;
- гірчиця – 1 ст. л.;
- сіль та перець - до свого смаку.
Приготування:
Відваріть круто яйця та дайте їм охолонути. Потім очистіть і розріжте на половинки. Білки відокремте від жовтків. Перець очистьте від насіння та поріжте дрібним кубиком. З лимона вичавіть сік. , а сир натріть на дрібній тертці.
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Тепер жовтки розімніть вилкою і змішайте з перцем, сиром, лимонним соком, майонезом і гірчицею, поперчіть, посоліть, перемішайте. Нафаршуйте цією масою білки й поставте в холодильник на 10-15 хвилин.
Фаршировані яйця з печерицями
Інгредієнти:
- печериці – 200 г;
- цибуля – 1 шт.;
- зелена цибуля – до свого смаку;
- яйця – 8 шт.;
- майонез – 2 ст. л.;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль, перець – до свого смаку.
Приготування:
Дрібно наріжте гриби та цибулину. Посмажте їх на олії 5-7 хвилин, перекладіть у блендер і подрібніть. Зелену цибулю мілко наріжте. Зваріть круто яйця, остудіть та очистіть. Розріжте яйця на половинки.
Тепер відокремте жовтки від білків і розімніть виделкою. Змішайте з грибною сумішшю, додайте майонез, посоліть і поперчіть. Цією масою нафаршируйте білки, а зверзу посипте зеленою цибулею. Залиште закуску у холодильнику на 15-20 хвилин.
Фаршировані яйця із солоним огірком
Інгредієнти:
- яйця – 6 шт.;
- мариновані огірки – 1-2 шт.;
- огірковий розсіл – 1 ч. л.;
- зелень будь-яка – на смак;
- майонез – 2-3 ст. л.;
- гірчиця у зернах – 1 ч. л.;
- сіль та перець - до свого смаку.
Приготування:
Відваріть круто яйця, остудіть їх та почистьте. Далі розріжте навпіл та відокремте білки від жовтків. Наріжте тонкими скибочками огірки, а зелень дрібно порубайте. Додайте до них розім'яті вилкою жовтки, майонез, огірковий розсіл і гірчицю.
Посоліть і поперчіть до смаку та ретельно перемішайте. Цією масою нафаршуйте білки, а зверху покладіть по декілька скибочок огірка і посипте зеленню. Охолодіть в холодильнику протягом 15-20 хвилин.
Нагадаємо, новорічна закуска за 15 хвилин: якщо готувати складні страви немає ні бажання, ні часу
Як повідомляв "Знай.ua", як перетворити новорічну "Шубу" у справжній шедевр: додайте лише ці кілька інгредієнтів
Також "Знай.ua" писав, кольорові млинці без барвників: як приготувати яскраву святкову закуску лише з натуральних продуктів