Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось ділився шикарним рецептом різдвяної паляниці.
Наразі чоловік сфокусувався на новорічному столі, поцікавившись, яке м'ясо є головним на столах українців. Запропонувавши рецепт курочки з начинкою з кукурудзи та кураги.
"Це такий простий спосіб при мінімальних діях зробити щось прекрасне. Тому що начебто і печена курка, але цікава. З кукурудзою все буде соковитим, а за рахунок кураги відбудеться та емоція "а можна ще?", - заявляє Євген Клопотенко.
Що стосується процесу - все досить легко. Потрібно взяти цілу курку та натерти її сіллю, перцем. Далі беремо банку кукурудзи, перемішуємо її зі 100 г нарізаної кураги і видавлюємо туди лимон. Її треба боятися консервованої кукурудзи, вона лише додасть насолоди.
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації
Бандитський Львів: хто такий Богдан Копитко, авто якого підірвали і розстріляли невідомі
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
"Потім цією сумішшю кукурудзи та кураги фаршируєте курку, зашиваєте нитками та печете 50-60 хвилин при 180 градусах. Ось і все", - додав він.
Нагадаємо, "смарагдові" кульки із зеленню та часничком - пікантна закуска на Новий рік: 20 хвилин і можна подавати на стіл.
Як повідомляв "Знай.uа", як перетворити новорічну "Шубу" на справжній шедевр: додайте лише ці кілька інгредієнтів
Знай.ua писав, кольорові млинці без барвників: як приготувати яскраву святкову закуску тільки з натуральних продуктів