Інгредієнти:
- Картопля варена - 4 шт. (400 г)
- Крабові палички – 200 г
- Яйця варені – 4 шт.
- Гриби мариновані - 200 г
- Цибуля - 1 шт. (100 г)
- Майонез - 150 г
- Розчин - 0,5 год. л.
- Каррі - 0,5 ч. л.
- Зелень петрушки та кропу – 1 пуч.
- Журавлина - 50 г
Спосіб приготування:
2. Нарізаємо кубиками варену картоплю і викладаємо перший шар салату, потім робимо сіточку з майонезу. Другим шаром салату викладаємо цибулю, подрібнені соломкою крабові палички і знову робимо сіточку з майонезу.
3. Після цього ріжемо яйця кубиками і викладаємо четвертий шар салату і робимо сіточку з майонезу. Подрібнюємо гриби, можна використовувати мариновані. Зверху змащуємо майонезом та відправляємо салат у холодильник на 20 хвилин.
4. Подрібнюємо зелень. Звільняємо салат від кулінарного кільця, посипаємо верх і боки зеленню. Салат можна прикрасити журавлиною. Смачного!
Нагадаємо, що яловичина вийде ніжною та смачною лише завдяки цій хитрості: як правильно відварювати м'ясо.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не зайвою буде безалкогольна Маргарита на Новий рік: похмілля не буде, а ось смаковий бум забезпечено.