Однією з найпопулярніших страв, яку заведено подавати до сніданку є різноманітні бутерброди. Найчастіше це звичні нам усім - з ковбасою та сиром.
Проте урізноманітнити своє меню можна і варто це зробити. Спробуйте приготувати досить незвичний варіант бутербродів - з картоплею, які зарядять вас енергією на весь ранок.
Щобільше, такі хрусткі грінки готуються досить швидко і точно припадуть до смаку вам та всім членам сім’ї.
Інгредієнти:
- батон - 8 скибочок;
- картопля - 3 шт.
- яйце - 2 шт.;
- часник - 1 зубчик;
- спеції.
Приготування:
Наріжте батон на скибочки. Картоплю очистіть й натріть на тертці із середніми зубцями. Далі картопляну масу з'єднайте з яйцем, можна додати подрібнений зубчик часнику й улюблені спеції. Досить гармонійно тут будуть виглядати прованські трави.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Посоліть начинку та ретельно перемішайте усі інгредієнти до отримання однорідної маси. Тепер викладіть картопляну масу на батон і помістіть бутерброди картоплею вниз на розігріту та змащену олією сковороду.
Після того, як картопляний шар підрум'яниться, переверніть грінки й потримайте їх на вогні ще кілька хвилин до утворення золотистої скоринки.
Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим
Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами