Наближаються новорічні та різдвяні свята, то ж рецепти яскравих святкових закусок саме на часі. Наприклад, відмінною основою для святкової закуски можуть стати кольорові тонкі млинці.

Для них можна приготувати солодку чи солону начинку, гарно оформити й при подачі на стіл вразити гостей. Але найголовніше, що для цієї страви не обов'язково використовувати штучні барвники, адже існують й нічим не гірші натуральні.

Для цього вам знадобляться деякі прості продукти, щоб уникнути використання хімічних порошків чи гелів.

Кольорові млинці, скріншот з відео

Як приготувати кольорові млинці для закусок:

По-особливому красиво та апетитно виглядають млинці зеленого кольору. Вони передусім чудово контрастують із вареним яйцем, червоною рибкою чи грибною начинкою.

Популярні новини зараз

Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима

Важливу соцвиплату можуть збільшити мінімум вдвічі: кому обіцяють більше грошей

Вийдуть на пенсію навіть без робочого стажу: кому з українок доступний несподіваний привілей

Пенсіонерів ощасливлять допомогою: заплатять по 4000 гривень

Показати ще

Для отримання яскравого зеленого кольору варто взяти шпинат, проте не тільки сік, а й м'якуш. Для цього листя облийте окропом та перебийте блендером. А оскільки волокна трішки жорсткі, пропустіть масу через сито.

Не менш красиво на святковому столі виглядатимуть млинці яскравого червоного кольору. Для їхнього приготування у тісто потрібно додати сік буряка, який точно знайдеться у кожному домі.

А щоб приготувати млинці насиченого жовтого кольору, додайте у тісто куркуму. Крім цього, її можна додавати й до звичайних млинців, особливо при використанні блідих магазинних яєць.

Кольорові млинці, скріншот з відео

Нагадаємо, сирна запіканка з манкою, яку ви приготуєте менш ніж за пів години: як зекономити час та нагодувати сім'ю смачно

Як повідомляв "Знай.ua", якщо ви не знаєте, що приготувати з гарбуза: швидкий рецепт, який стане вашим улюбленим

Також "Знай.ua" писав, покладіть цей інгредієнт в олів’є або вінегрет одразу після приготування: смак страв заграє новими барвами