У зимовий період великою популярністю користуються напої, що зігрівають, такі як глінтвейн, гарячий шоколад, чай з імбиром та інші. Однак це не те, чим варто пригощати шанованих гостей у майбутні свята.
Попереду Новий рік та Різдво, та окрім святкової їжі, потрібно також подбати про напої. Найчастіше на стіл ставлять шампанське, але не обов'язково дотримуватися цього правила. Гостей здивувати простіше, ніж, здається. Можна приготувати крюшон – холодний десертний алкогольний напій.
Складові:
- консервовані фрукти чи ягоди – 400 г;
- лимони – 3 шт.;
- напівсолодке шампанське – 750 мл;
- цукор – 150 г;
- біле сухе вино – 1,5л.
Процес приготування:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Підготуйте усі фрукти. Лимони помийте і наріжте кружочками. Викладіть у скляну ємність. Посипте цукром і влийте вино. Накрийте кришкою та поставте в холод на 1 годину.
Далі додаємо консервовані фрукти та доливаємо сироп. Ставимо ще на 1:00 в холодне місце.
Шампанське потрібно вливати перед самою подачею. Також потрібні лід та м'ята. Крюшон можна подавати або в спеціальній кришталевій крюшонниці, або в глечику.
Раніше ми писали про те, як приготувати п'яний десерт із шампанського, який зарядить усіх на Новий 2023 рік: простий рецепт та легка голова після
Як повідомляв Знай.ua, лінивий спосіб засолювання сала: все настільки просто, що інших рецептів ви і знати не захочете
Також портал Знай.ua писав, шалено ніжна ікра з моркви на Новий рік: від кабачкової не відрізнити, а Чорний Кролик точно оцінить