Українці попри війну не відмовляють собі у задоволенні зустрітися з рідними та близькими за новорічним столом, щоб бути поряд у цей складний період для нашої країни.
То ж вже скоро столи українців будуть прикрашати атрибути новорічного столу, одним з яких є традиційний салат "Олів'є". Спробуйте приготувати його за класичним домашнім рецептом з дотриманням ідеальних пропорцій, щоб покращити смак страви.
Складники (на 5-6 порцій):
- картопля – 5 шт.
- ковбаса – 350 г
- майонез – 5 ст. л.
- солоні огірки – 5 шт.
- морква – 3 шт.
- яйця – 5 шт.
- горошок консервований – баночка (250 г)
- сіль, перець до свого смаку
Як приготувати салат:
Спершу відваріть картоплю з морквою, для цього вам знадобиться орієнтовно 20 хвилин. Важливо прослідкувати: як тільки вода в овочах закипить, додайте пів столової ложки солі. А готовність овочів перевірте ножем.
Також зваріть яйця – приблизно протягом 8 хвилин від моменту закипання води. Після цього злийте гарячу воду і залийте яйця холодною, щоб вони швидше охолонули й потім легко чистились від шкарлупи.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Нарізати кубиками солоні огірки та ковбасу, додайте банку консервованого горошку. Очищені овочі та яйця також наріжте кубиками й додайте до салату. Посоліть та поперчіть до свого смаку. Тепер додайте 5 столових ложок майонезу і добре перемішайте салат. Смачного!
Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії
Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював
Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації