Українці попри війну не відмовляють собі у задоволенні зустрітися з рідними та близькими за новорічним столом, щоб бути поряд у цей складний період для нашої країни.

То ж вже скоро столи українців будуть прикрашати атрибути новорічного столу, одним з яких є традиційний салат "Олів'є". Спробуйте приготувати його за класичним домашнім рецептом з дотриманням ідеальних пропорцій, щоб покращити смак страви.

Складники (на 5-6 порцій):

  • картопля – 5 шт.
  • ковбаса – 350 г
  • майонез – 5 ст. л.
  • солоні огірки – 5 шт.
  • морква – 3 шт.
  • яйця – 5 шт.
  • горошок консервований – баночка (250 г)
  • сіль, перець до свого смаку

Олів'є

Як приготувати салат:

Спершу відваріть картоплю з морквою, для цього вам знадобиться орієнтовно 20 хвилин. Важливо прослідкувати: як тільки вода в овочах закипить, додайте пів столової ложки солі. А готовність овочів перевірте ножем.

Також зваріть яйця – приблизно протягом 8 хвилин від моменту закипання води. Після цього злийте гарячу воду і залийте яйця холодною, щоб вони швидше охолонули й потім легко чистились від шкарлупи.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Нарізати кубиками солоні огірки та ковбасу, додайте банку консервованого горошку. Очищені овочі та яйця також наріжте кубиками й додайте до салату. Посоліть та поперчіть до свого смаку. Тепер додайте 5 столових ложок майонезу і добре перемішайте салат. Смачного!

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації