Цей рецепт вареників виручить вас, коли часу на приготування зовсім немає, а поласувати чимось смачним дуже хочеться. Багато хто пам'ятає цю страву саме з дитинства.

Спробуйте наступний рецепт, який багато хто вважає найсмачнішим та найшвидшим. Водночас він є дуже простим сніданком.Щобільше, їх можна заготовити про запас і заморозити, щоб вранці не витрачати час на приготування тіста.

Складові:

  • Сир – 500 г.
  • Цукор – 5 ст. ложки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 5 ст. ложки
  • Сіль – щіпка
  • Ванілін – 2 р.

Ліниві сирні вареники, фото: instagram.com/svetlana_roienko

Приготування вареників:

З'єднайте сир із цукром та ваніліном. Додайте до сиру яйце і все добре розмішайте. У сирну масу висипте просіяне борошно і перемішайте. Далі робочу поверхню присипте борошном, щоб тісто для лінивих вареників не чіплялося до неї.

Викладіть сирне тісто на робочу поверхню. Поділіть його на дві частини й з кожної частини розкатайте довгу, тонку "ковбаску". Отриману ковбаску необхідно нарізати на невеликі шматочки.

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Тепер кожен шматочок вмочіть в борошні з кожного боку. Ледачі сирні вареники відправте в киплячу воду. Варити їх необхідно близько п'яти хвилин, періодично помішуючи.

З готових вареників злийте воду та додайте невеликий шматочок вершкового масла. А при подачі до столу сметану та мед. Їх можна також замінити йогуртом, джемом, фруктами чи варенням на свій смак.

Ліниві вареники від Тетяни Литвинової, фото: кадр з відео

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації