У господинь до Нового року з'являється ще один головний біль - треба придумати страви на святковий стіл. Здавалося б, все вже пробували і нічого цікавого не знайти, проте деякі рецепти можуть приємно здивувати.
Один із таких рецептів – печінкові рулетики з ніжною начинкою. Продукти знадобляться найпростіші, нічого мудрувати не потрібно, та й приготування не займе багато часу. А це дуже цінно перед новорічними святами.
Складові:
Для млинців:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- Печінка куряча 500гр
- 2 яйця
- 250 мл молока
- 1 ч.л солі
- 120 гр борошна
Для начинки:
- 2 моркви (відвареної)
- 3 яйця (зварених вкруту)
- Сир твердий 100гр
- Сметана чи натуральний йогурт 3 ст.ложки
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
Курячу печінку пропускаємо у чаші блендера. Повинна вийти однорідна маса без грудочок. Додаємо яйця, сіль і збиваємо віночком, вливаємо молоко, акуратно перемішуємо, потім додаємо борошно і віночком збиваємо, не сильно.
Розігріваємо сковороду, змащуємо трохи олією і випікаємо млинці.
Готуємо начинку: яйця, моркву та сир натираємо на великій тертці, додаємо сметану, перець та сіль за смаком. Перемішуємо.
Млинець змащуємо начинкою. Згортаємо млинець у трубочку і акуратно розрізаємо навпіл. Щоб рулетики красиво виглядали при подачі, можна обрізати "хвостики".
Нагадаємо, як бабуся готувала, тільки ще смачніше: сочники з ванільним ароматом – простий рецепт
Раніше ми писали про те, що майонез навіть не знадобиться: який інгредієнт зробить салат із буряків неймовірно соковитим