Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко якось нещодавно поділився думками, заявивши, що жінок завжди вчать брати шлюб, ніби це їхній обов'язок...

Чоловіки теж повинні це вміти - бо представниці прекрасної статі варті кожного зусилля. Потім він розповідав про участь у подкасті. А зараз Євген не забув поділитися шикарним рецептом курочки в хрумкій паніровці.

Євген Клопотенко, фото: Instagram

"Пропоную приготувати те, що більшість з вас просто обожнює. . Цей контраст ніжного-ніжного м'яса і хрусткої скоринки тупо зе бест. Все тому, що сік і аромат залишаються в м'ясі - їх обійняв і зберіг шар панування", - пише Євген Клопотенко.

Головний рецепт – кукурудзяні пластівці.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Для приготування знадобиться одна пачка гомілок (7 штук), їх потрібно вимісити у тарілці з червоним перцем, паприкою та сіллю. Далі беремо 250 г пластівців і збиваємо їх блендером, в крихту. Хоча можна і вручну це робити. Окремо збиваємо яйця. В іншу тарілку викладаємо 100 г борошна. Спочатку пануємо гомілки в муці, потім у яйці, потім у пластівцях. Але потім потрібно ще раз у яйці та пластівцях. Курочку слід викласти на лист, який попередньо слід застелити пергаментом. І випікати за температури 180 градусів протягом 35-40 хвилин.

Нагадаємо, солодкі рогалики до чаю за лічені хвилини: ідеальний рецепт, коли мало часу на приготування

Як повідомляв "Знай.ua", як приготувати квашений перець: несподіваний рецепт на зиму, який складе конкуренцію капусті

Знай.ua писав, на Новий рік завжди готуємо саме це: рецепт найсмачнішого десерту з мандарин і вершків