На носі зима, а отже не за горами й сезон мандаринів та апельсин. то ж актуальним буде лайфхак, як прибрати шкірку з фрукта, при цьому не забруднивши все навколо соком.

Апельсин є дуже популярним фруктом, адже він приваблює як величезною кількістю вітамінів у своєму складі, так і приємними асоціаціями з новорічними святами.

Щоправда, не всім до вподоби процес очищення цього фрукта. Адже досить часто цей процес закінчується безліччю липких плям і заляпаними руками. Саме тому багатьом буде цікаво дізнатися, як зняти шкірку з апельсина, зберігши при цьому весь сік продукту.

Апельсини, фото: Pixabay

Як очистити апельсин, не проливши жодної краплі соку

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Спершу зробіть на фрукті круговий надріз, при цьому не зачіпаючи соковитий м'якуш. Тому для цієї справи вам знадобиться досить гострий ніж.

Тепер скористайтеся звичайною столовою ложкою. Просуньте її держак під шкірку в місці надрізу, а потім пройдіться ним по колу, акуратно відокремлюючи м'якуш. Зробіть те ж саме й з іншою половинкою апельсина. Далі візьміть апельсин двома руками й одночасно повертайте його в різні боки.

Завдяки таким нехитрим діям ви отримаєте у результаті шкірку цитруса у вигляді двох чашок, а також красивий і не пошкоджений очищений апельсин, який зберіг в собі весь сік і не забризкав простір навколо.

Апельсиновий сік, фото: pixabay.com

Нагадаємо, чому при пранні потрібно додавати молоко: властивість продукту вас точно здивує

Як повідомляв "Знай.ua", українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує

Також "Знай.ua" писав, марно витрачені гроші: які дрова засмічують піч і не дають тепла