Кожному з нас хоч одного разу бабуся готувала запечені яблука з цукром та корицею. Такі ласощі подавали на сніданок чи полудень, і ніколи не сумнівалися у його корисності. З роками простий рецепт дедалі більше вдосконалили, довівши його до повноцінної страви.
Деяким до вподоби традиційні яблука з цукром, приготовані до рум'яності в духовці з особливим запахом, який неможливо забути. Українська блогерка Вікторія Дідус у своєму фуд-блоці показала, як можна урізноманітнити страву. Тільки від одного погляду прокидається апетит.
"Такі соковиті запечені яблука напевно виходять лише восени 😄Або це просто я люблю їх готували, тільки коли падає сніг", - зазначила дівчина.
Складові:
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
- Яблука
- Сир
- Родзинки
- Волоські горіхи
- Ванільний цукор
- Кориця
- Мед
Може знадобитися сметана, якщо сир сухий, а цукор за смаком.
Процес приготування:
Яблука миємо і зачищаємо від серединки.
Для начинки з’єднуємо сир, запарені в кип’ятку родзинки, горіхи, ванільний цукор та звичайний цукор і сметана якщо є необхідність!
Серединку посипаємо корицею, додаємо начинку, поверх знову корицю для аромату. Випікаємо 15-20 хв при 180 градусах.
Раніше ми писали про те, що можна додати в олів'є, щоб смак був незабутнім: 2 нових рецепти салату на Новий рік
Як повідомляв Знай.ua, начинка більше ніколи не витіче: простий спосіб залишити варення, сир або м'ясо всередині пиріжка
Також портал Знай.ua писав, що зельц для святкування перемоги: найкращий рецепт, який ніде не знайти