Кожному з нас хоч одного разу бабуся готувала запечені яблука з цукром та корицею. Такі ласощі подавали на сніданок чи полудень, і ніколи не сумнівалися у його корисності. З роками простий рецепт дедалі більше вдосконалили, довівши його до повноцінної страви.

Деяким до вподоби традиційні яблука з цукром, приготовані до рум'яності в духовці з особливим запахом, який неможливо забути. Українська блогерка Вікторія Дідус у своєму фуд-блоці показала, як можна урізноманітнити страву. Тільки від одного погляду прокидається апетит.

Запечені яблука, скріншот із відео

"Такі соковиті запечені яблука напевно виходять лише восени 😄Або це просто я люблю їх готували, тільки коли падає сніг", - зазначила дівчина.

Складові:

Популярні новини зараз

28 січня не виходьте з дому і обов'язково стукайте по дереву: прикмети та заборони на день Павла Фівейського

5 жіночих імен, від яких у чоловіків "зносить дах": кому з красунь пощастило

Чому не можна тримати кришку унітазу відкритою: питання не лише гігієни

Українка Апанасенко з "Міс Всесвіт-2023" продала свої крила: "На протези"

Показати ще
  • Яблука
  • Сир
  • Родзинки
  • Волоські горіхи
  • Ванільний цукор
  • Кориця
  • Мед

Може знадобитися сметана, якщо сир сухий, а цукор за смаком.

Процес приготування:

Яблука миємо і зачищаємо від серединки.
Для начинки з’єднуємо сир, запарені в кип’ятку родзинки, горіхи, ванільний цукор та звичайний цукор і сметана якщо є необхідність!

Серединку посипаємо корицею, додаємо начинку, поверх знову корицю для аромату. Випікаємо 15-20 хв при 180 градусах.

Раніше ми писали про те, що можна додати в олів'є, щоб смак був незабутнім: 2 нових рецепти салату на Новий рік

Як повідомляв Знай.ua, начинка більше ніколи не витіче: простий спосіб залишити варення, сир або м'ясо всередині пиріжка

Також портал Знай.ua писав, що зельц для святкування перемоги: найкращий рецепт, який ніде не знайти